SCM player skins

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο,ΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ...

 

Ασφαλώς, είναι καλό όλοι οι άνθρωποι να ζουν με ευημερία και ασφάλεια. Έτσι είναι πιο ήρεμοι δεν έχουν άγχος και αγωνία για την επόμενη μέρα, νιώθουν άνετα και είναι χαρούμενοι.
         Παρ' όλα αυτά λέγεται ότι οι δυσκολίες και οι στερήσεις μπορούν να παίζουν θετικό ρόλο στη ζωή μας. Μας κάνουν πιο δυνατούς, εφευρετικούς και ευρηματικούς. Μας ασκούν την υπομονή και μας κάνουν να εκτιμούμε την κάθε μας κατάκτηση χωρίς να τα θεωρούμε όλα δεδομένα. Ενισχύεται η κατανόηση, η υποχωρητικότητα, η ταπεινότητα και η πίστη μας στο Θεό. Ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, ενώ στην αντίθετη περίπτωση συνήθως μας διακρίνει η αδιαφορία για το συνάνθρωπο, ο ανταγωνισμός, η ψυχρότητα στις ανθρώπινες σχέσεις και η αλαζονεία. Πολλές φορές ξεχνάμε και τον ίδιο το Θεό που μεριμνά για όλα και πιστεύουμε ότι όλα είναι δική μας κατάκτηση.
          Πρέπει να έχουμε στο νου μας όπως λέει και ο λαός ότι η ζωή είναι μια ρόδα που γυρίζει και ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Να έχουμε ασπίδα μας την πίστη μας στο Θεό και να προσπαθούμε να εξελισσόμαστε πάντοτε προς το καλύτερο.


Σύνταξη κειμένου: Κ.Κ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου